5 ELEMES VADNÖVÉNYGYŰJTŐ-TÚRA

Fél napos túra a Börzsönyben.

Kiránduljunk és gyűjtsünk együtt vadon termő ehető növényeket.
Ismerd meg a körülöttünk termő tavaszi ehető vadnövényeket, felhasználási lehetőségeiket és hatásaikat.

Meddig tudsz jelentkezni a túrára?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Helyszín: Diósjenői erdei szabadidőpark parkolója, Diósjenő, Erdészet, Hrsz:158/2., 2643

Időpont: 2019. március 30. 10.00-14.00

Közlekedés:
Autóval: Az M2-es főúton Vác Balassagyarmat irányába indulj el, majd Diósjenő leágazásnál kanyarod le. A faluba beérve az általános iskola előtt balra kell kanyarodni, és a Börzsönyi úton végigjönni - nagyon hosszú utca - egészen az erdőig. Ott jobbra kanyarodj - bal oldalon erdő, jobb oldalon házak -, majd egy ipszilon kereszteződésnél jobbra lefelé, ahol 500 méterre találod az erdészet szabadidőparkját és egy nagy parkolót.
Vonattal: 8:07-kor indul a Z70-es zónázó vonat a Nyugati-pályaudvarról, amelyről Vácon szállj át S750-es vonatra Diósjenőig (pár perces átszállási idő van, de a kis vonat mindig bevárja a zónázót). Diósjenőre 9:22-re ér be a vonat. Kérjük, hogy aki vonattal jön, írjon e-mailt, és lemegyünk érte kocsival az állomásra, ami kb. 25 perc sétára van az erdei szabadidőparktól a falu másik végében. 

A program menete:
10.00  Találkozó és indulás. Ha eső esik, akkor nem tudjuk megrendezni a programot. De nem fog esni!
10.00-13.00 Közös növénygyűjtés, a növények hatásainak ismertetése, beszélgetés, kérdezz-felelek, terefere.
13.00-14.00 Közös ebéd és teázás a szabadban - ebédet hozz magaddal, teát hozunk mi. Ebéd után együtt visszasétálunk a kiindulási ponthoz.

+ A túra után minden jelentkező kap e-mailben egy e-bookot az ismertetett növények képével, leírásával, hatásainak ismertetésével és felhasználási javaslatokkal.

Hogy öltözz fel? Mit hozz magaddal?

1. Kényelmes ruhát vegyél fel a túrázáshoz.   
2. Túracipő legyen a lábadon, ami bírja a strapát. (Nem nehéz terepen fogunk menni, nyugi…)
3. Gyűjtéshez vászon szatyrokat vagy táskákat hozz - legalább 4-5 db - a különböző növények szortírozásához.
4. Egy pár kesztyűt is tegyél be, ami leginkább a csalán gyűjtésénél jön jól.
5. Füzetet, tollat, esetleg fényképezőgépet is hozz magaddal, ha szeretnél jegyzetelni.
6. Ebédhez: Hozz magaddal valami könnyű ebédet - lehetőleg valami olyasmit, amit szívesen megosztasz másokkal -, amit együtt eszünk meg a szabadban.

Kik csatlakozhatnak?
Ez egy magazin élőfizetőknek szervezett program, de ha szeretnél a családoddal vagy a kedveseddel együtt jönni, akkor nagyon örülünk neki, sőt kutyákat is szívesen fogadunk. Az erdő kutyabarát hely, és mi is. 🙂
A kedvesed és a gyermekeid ingyen csatlakozhatnak a programhoz. Ha szívesen szólnál egy közeli barátodnak/barátnődnek vagy rokonodnak, mert
közösen kirándulnál vele, akkor neki külön jelentkezési lapot tölts ki!

JELENTKEZÉS MENETE

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
2. A túra ára 5000 Ft/fő, ami tartalmazza a vezetett túrát, a vadnövények ismertetését - ismertetem a hatásaikat a kínai gyógyászat szerint -, receptjavaslatokat, illetve bármit kérdezhetsz a témával kapcsolatban, amire legjobb tudásom szerint igyekszem válaszolni. A túra után minden résztvevő kap e-mailben egy e-bookot az ismertetett növények képével, leírásával, hatásainak ismertetésével és felhasználási javaslatokkal.
A túrára hozhatod magaddal a kedvesedet és a gyermekeidet ingyenesen - nekik nem kell külön jelentkezniük és fizetniük. Ha szeretnéd elhívni egy közeli barátodat vagy barátnődet, esetleg rokonodat, akkor nekik kérlek külön jelentkezési lapot tölts ki.
3. Miután kitöltötted a jelentkezési űrlapot, kattints a jelentkezem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a túra árát.
4. 
Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
5. Gyere el a túrára a megadott időpontban! Ha jelentkeztél, és mégsem tudsz eljönni a túrára, akkor a túra kezdete előtt 48 órával lemondhatod, és visszautaljuk neked a pénzt. 

<
Fizetési módok

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az OTP Simple biztosítja. Jelöld be, hogy melyik magazint szeretnéd megvenni, töltsd ki az adataidat, és a fizetési felületre irányít át az oldal.

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a számlázási névhez a saját nevedet írd.

A Bankártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:
  1. Töltsd ki az űrlapot, kattints a megrendelem gombra.
  2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin árát.
  3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.
Biztonságos

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés.

Kapok számlát?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel - de valószínűleg még gyorsabban, tehát azonnal - kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

Kérdésed van? Segítek!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a EncodedSuccessfully Encoded címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, csak bankkártyával tudsz fizetni. Mivel a legtöbb feladatot én magam és a férjem végzi, tehát nincs asszisztensünk és titkárnőnk, ezért a fizetési folyamatot szeretnénk a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. A bankkártya adataidat ebben a folyamatban én nem ismerem meg, és nem is tárolom. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Megértéseteket köszönöm!

Pin It on Pinterest

Share This