fbpx

Élő csikung gyakorlónap

Bagua Phönix gyakorlatsor gyakorlása

Időpont:

2022. június 11. szombat, 10-17 óráig

Érkezés:

2022. június 11. szombat, 10-17 óráig

Helyszín:

Zebegény, Duna-köz 2.

Max. létszám:

20 fő

Kérdezz:

Behangoljuk a technikádat, és az otthoni gyakorlásod

2022.05.31., kedd 20:00 óráig tudsz jelentkezni a gyakorlónapra

Csatlakozz!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Időpont: 2022. június 11. szombat, 10-17 óráig
Érkezés: 9:30-10:00 között
Helyszín: Zebegény, Duna-köz 2.
Max. létszám: 20 fő

Amit hozz magaddal:

- benti váltócipő, kényelmes ruha
- jókedv;)
- víz kulacsban vagy üvegben, ott a helyszínen meg tudod tölteni
- ebéd - batyus megoldással:

Hozz magaddal ebédet, és ha van rá lehetőséged, akkor hozz egy picivel többet, hogy meg tudd osztani a gyakorlótársaiddal. Mi fogunk egy nagyobb adag ételt készíteni, így ha nincs időd készülni, akkor is lesz mit enned;) Erről azért majd szólj előre, mert kb. 5-6 adag étel lesz csak nálunk szerintem.

Program:

10-13 óráig gyakorlás (közben egy rövid szünettel)
13-14-ig: ebéd (részletek fentebb)
14-17-ig: gyakorlás (közben egy rövid szünettel)

Fizetési módok

A fizetés bankkártyával vagy instant utalással lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott OTP SimplePay biztosítja. Az utalási funkciót a SimplePay rendszere egyösszegű fizetés esetén biztosítja.

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP SimplePay számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a cégnév helyére a saját nevedet írd.

A bankkártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

  1. Töltsd ki az űrlapot.
  2. Fizesd ki bankkártyával a tanfolyan teljes, vagy első havi díját (attól függően, mit választottál).
  3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.
Biztonságos

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a SimplePay nem ismeri meg, és nem is tárolja. A  bankkártyaadatok letárolása a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatok a regisztrációs tranzakció során letárolásra kerülnek az authorizációt végző hitelintézet rendszerében. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

Kapok számlát?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, melyben a nevedre kiállított számlát is megtalálod, illetve egy külön levélben a szamlazz.hu rendszere is ki fogja küldeni neked a számlát.

Kérdésed van? Segítek.

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

Csak bankártyával tudok fizetni?

Ha egy összegben fizeted ki a tanfolyam díját, akkor a jelentkezésed elküldése utána  SimplePay felület fel fogja neked ajánalni az utalás funkciót is. Itt ki tudod választani egy összegű fizetés esetén, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy inkább utalsz.
Ha a három havi részletfizetést választod, akkor csak bankkártyával tudsz fizetni. 

Részletfizetés menete

A részletfizetés egy ismétlődő bankkártyás fizetés, ami három részletre van beállítva, és a harmadik levonás után automatikusan leáll. A jelentkezéskor fizeted ki az első részletet, és az ezt követő második és harmadik hónapban a fordulónapon történik meg a következő két levonás. Az jelentkezési űrlap kitöltését követően nincs más teendőd.

Pin It on Pinterest

Share This