fbpx
SÓS KÁSA REGGELIRE VAGY EBÉDRE – waldorf-saláta másként

SÓS KÁSA REGGELIRE VAGY EBÉDRE – waldorf-saláta másként

Az emésztőrendszer egyik fő aspektusa, amit a nyugati táplálkozás tudomány gyakran nem hangsúlyoz: az emésztőrendszert melegíteni kell ahhoz, hogy jól működjön. Ez különösen fontos hideg időben, amikor a testnek védenie kell magát a külső hidegtől. Ha belülről az étrendünk melegít minket, akkor a testnek csak egy fronton kell megküzdenie a hideggel – a belső meleg pedig támogatja ebben.

SÓBAN ELTETT CITROM – fermentált fűszer

SÓBAN ELTETT CITROM – fermentált fűszer

Az egyik kedvenc fűszerünk a sóban eltett citrom, melynek elképesztően gazdag íze miatt végtelenül leegyszerűsödik a dolgunk főzés közben, mert meg is van oldva a fűszerezés. Gyakran készül ajándékba is, és általában betalál.

ZÖLDFŰSZERSZÓSZ – 5 perc alatt, jól variálható

ZÖLDFŰSZERSZÓSZ – 5 perc alatt, jól variálható

Ilyenkor nyáron elkezdődik a zöldségdömping, és a legjobb, amit tehetünk, hogy elsősorban friss, idényzöldségekkel tápláljuk magunkat. De mi készüljön a zöldségekből? Sokszor felmerül ez a kérdés. Oké, hogy megpárolom, és aztán? A zöldségek mellett rengeteg zöldfűszer is terem, amik sokkal jobbak ilyenkor nyáron mint a szárított fűszerek:

Pin It on Pinterest