SÓS ZABKÁSA – 10 összetevőből 15 perc alatt

SÓS ZABKÁSA – 10 összetevőből 15 perc alatt

A kásareggelik egyre népszerűbbek, ami bizonyára annak köszönhető, hogy egészen változatos kreációk készíthetőek el gyorsan és színesen. A legtöbben édesen eszik a kásákat, pedig hagyományosan a kásákat régen elsősorban sósan készítették és ették azokban a régiókban, ahol hagyománya van a zabkásának.

FÜSTÖLTHAL-FASÍRT – 7 összetevőből 55 perc alatt

FÜSTÖLTHAL-FASÍRT – 7 összetevőből 55 perc alatt

Kevés halat eszünk mi magyarok. Ez tény, és hát a boltokban fellelhető halak minősége nem is igazán buzdít minket arra, hogy ezen változtassunk. Engem legalábbis nem. Nehéz jó minőségű halat venni ma Magyarországon, ha az ember nem Budapesten él, vagy nem jár rendszeresen nagyáruházakba.

VIVIEN A KONYHÁBAN és a kedvenc zöldséges halleves

VIVIEN A KONYHÁBAN és a kedvenc zöldséges halleves

Szeretnék bemutatni nektek egy igazi megvalósítót. A semmiből bukkant fel Vivien, és egyszer csak elkezdte ontani magából a blogról és az 5 Elem magazinból megfőzött ételekről készített gyönyörűbbnél gyönyörűbb képeit. Kíváncsi lettem rá, hogy ki ő, és miért szeret ennyire a blogról és a magazinból főzni. Kedvenc zöldséges hallevesét is megosztjuk.

Pin It on Pinterest