Örülök, ha személyesen kapcsolatba lépsz velem.

Iratkozz fel hírlevelemre! Heti rendszerességgel küldök hírlevelet az 5 Elemes Étrenddel, tudnivalókkal kapcsolatban és itt értesülhetsz legújabb tanfolyamainkról, az oldalra újonnan kikerült tartalmakról, illetve itt küldök hírt arról is, amikor újra nyit az 5 Elemes Klub..

Facebook oldal: Az 5 Elemes Étrend hivatalos Facebook oldalán megosztok sok ingyenes receptet, tudnivalókat az 5 Elem rendszerével kapcsolatban és egyéb más, a témához kapcsolódó információt.

Facebook csoport: Az 5 Elemes Étrend Közösségi oldala, ahol tovább boncolgatjuk a 5 Elem rendszerét, és rengeteg tudásanyagot is találsz itt. Videókat, posztokat szedtünk össze a „Kalauz” menüpontban, amelyek segítenek eligazodni abban, mire is lehet szükséged egészséged megőrzése, újra megtalálása érdekében. A közösség oldalán te is megoszthatod 5 Elemes sikereidet és felteheted kérdéseidet.

Ajánlom figyelmedbe az 5 Elem Magazint, amely egy 12 részből álló magazinsorozat. 1-1 szám több, mint 80 oldalon kalauzol el téged a szezonális étrendben. Irányelvek, alapanyagok hatásai és felhasználása, valamint rengeteg recept segít megtanulni és megtapasztalni az 5 Elemes Életmód jótékony hatásait.

Ha pedig olyan kérdésed van, amire sehol nem találál választ, akkor egyszerűen kérdezd meg a  email címen, és igyekszem legjobb tudásom szerint válaszolni Neked.

Szeretettel várom megkeresésedet!

 

MOLNÁR KLÁRA

táplálkozási szakértő
a Hagyományos Kínai Orvoslásban

Konzultációs időpontok

Személyesen:
Előre egyeztetett időpontban: csütörtökön 10 és 19 óra között

Skype-on vagy telefonon:
Előre egyeztetett időpontban: pénten 12 és 20 óra között

Konzultáció helyszíne

Személyesen:
Bartók Pagony könyvesbolt
1114 Budapest, Bartók Béla út. 5. (Gellért térnél)

Skype-on vagy telefonon

EGYÜTTMŰKÖDŐ PARTNEREIM

Pin It on Pinterest

Share This