Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

5 ELEMENTS SUNDAY BRUNCH

2016. február 21.: 10:00 - 14:00 UTC+1

2000Ft

Five Elements Brunch

Hogy hatnak az ételek az egészségemre?

Az 5 Elements Sunday Brunch egy nyitott műhely, ahol előre előkészített alapanyagokból, 5 Elemes étkezésben jártas segítőkkel együtt összeállíthatod a saját reggelidet.

A büféasztalt az 5 Elem szerint rendezzük be, ahol magyarázatokkal, rövid leírásokkal látjuk el az alapanyagokat. Bepillantást nyerhetsz az alapanyagok tulajdonságaiba, és megtudhatod, hogy melyik alapanyag milyen hatással van a testedre. Az 5 Elemes táplálkozás a Hagyományos Kínai Orvoslás egy ága, és legfőbb célja, hogy szezonális összetevőkből az évszaknak megfelelő elkészítéssel olyan ételeket együnk, amik harmóniába hozzák a szervezetünket és megőrzik egészségünket. A büféasztalon lévő zöldségekből, gyümölcsökből, gabonákból, zöldfűszerekből, csírákból és fűszerekből válogatva saját ízlésed szerint készíthetsz magadnak színes édes vagy sós reggelit.

Kerülhet a tányérodra magokkal és izgalmas fűszerekkel főtt gabona gránátalmával és almakompóttal vagy egy ízletes levesalap, amit zöldségek, főtt gabona, tojás és/vagy csírák, zöldfűszerek tesznek teljessé. Ugyanezekből az alapanyagokból készülhet színes szendvics is, amihez magunk sütünk zöldségekből lepényt.

Kínai teasarokban prémium kínai teákkal ismerkedhettek, és Molnár Klára 5 Elemes táplálkozási tanácsadó válaszol a kérdéseitekre.

Részvételi díj: 2000 Ft / fő

A részvétel jelentkezéshez és regisztrációhoz kötött, annak érdekében, hogy mindenkivel személyesen tudjunk beszélgetni és minden kérdésetekre érdemben tudjunk válaszolni.

Regisztráció:  e-mail címen az időpont megadásával lehet, amikor érkezni szeretnél.

Minden órában 10 fő tud helyet foglalni, így a regisztrációkor add meg, hogy 

  • 10 órakor
  • 11 órakor
  • 12 órakor
  • 13 órakor szeretnél velünk bruncholni

Jelentkezési határidő: február 19. (péntek) 10 óra

Tagged: 5 elem, pop-up restaurant, szezonális, Tavasz

Részletek

Dátum:
2016. február 21.
Időpont:
10:00 - 14:00
Összeg:
2000Ft
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

Klara
Honlap:
otelemesetrend.hu

Helyszín

Szatyorbolt
Gyulai Pál u. 12.
Budapest, Pest 1086
+ Google Térkép
Telefon:
+36 20 322 8181
Honlap:
http://szatyorbolt.hu/

Pin It on Pinterest