5 ELEM MAGAZIN

12 HÓNAP: hétköznapok az 5 Elemmel

Szezonális étrend, irányelvek, alapanyagok hatásai és felhasználása,

Szezonális receptek, 5 elem a gyakorlatban

   Szeretnél egészségesebben táplálkozni, de össze vagy zavarodva, és nem tudod, hogy valójában mi is egészséges?

√  Te is úgy gondolod, hogy a táplálkozás az egészség egyik fő pillére?

  Szeretnél szezonális alapanyagokból főzni, de gyakran nincs ötleted?

√  Szeretnél előre jól előkészíthető ételeket készíteni, amikkel a rohanó hétköznapokban is egészségesen táplálhatod magad és a családodat?

  Érdekel az 5 Elem, az ázsiaiak ősi tudása?

√  Szeretnél minden hónap elején e-mailben kapni egy szép és tartalmas kiadványt? 

 √  Szeretnél birtokolni egy közel 900 oldalnyi tudást 12 hónapra szétbontva, amit minden évben tudsz használni?

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és rendeld meg a magazint!

 

PRAKTIKUS, KOMBINÁLHATÓ

A receptek jól előkészíthetőek, csomagolhatóak, kombinálhatóak, így a hétköznapokra nyújtanak megoldást. Én magam is sokat dolgozom, mégis naponta 3x meleget eszünk, és ezt kizárólag annak köszönhetem, hogy előre gondolkozom, tervezek, előre készítek el alapanyagokat, így sokkal könnyebben megy a gyors főzés. Ebben szeretnék neked segíteni. Nincs több vajas kenyér, helyette színes tányérok, friss ízek.

PROBLÉMÁK, MEGOLDÁSOK

Tavaszi fáradtság, gluténérzékenység és ételallergiák, burn out, vérnyomás problémák, kimerültség, bőrproblémák, emésztési nehézségek… A problémák enyhíthetőek megfelelő étrenddel és életmóddal. A Hagyományos Kínai Orvoslás évezredes tudását a 21. század hétköznapjaiban is alkalmazhatjuk. Ebben segítek tippekkel, tanácsokkal, megvalósítható étrendi irányelvekkel. 

AMIKRŐL MÉG OLVASHATSZ: 

 • Négypilléres Sorsfejtés
 • Alkatok leírása
 • Vendégszerzők érdekes cikkekkel, kapcsolódó témákban

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és rendeld meg a magazint!

 

SZEZONÁLIS, SOK ZÖLDSÉGGEL

Mi terem éppen? Mit kapsz a piacon? Mit lehet belőle csinálni? Hogyan kombináld? A receptek gerincét a szezonális zöldségek adják, mert mindig az a legegészségesebb, ami körülötted terem. Az alapanyagok hatásaival is megismerkedhetsz, és így tudatosabban tudod használni őket. Az évszakokhoz alkalmazkodó étrend és receptek egész évben segítenek, hogy egészséges, jókedvű és kiegyensúlyozott légy.

AKI ÍRJA:

Diplomás táplálkozási szakértőként az étkezési irányzatok útvesztőjében szeretném elkalauzolni mindazokat, akik egészségük megőrzésére, gyógyulásra, jó emésztésre, megújulásra vágynak. A Hagyományos Kínai Orvoslás alapelveit alkalmazom a receptek megalkotásánál, a szezonális étrend kidolgozásánál, a problémák megelőzésére és megoldására. A kínai orvoslás az irányelveket adja, a receptek, alapanyagok és az étrend szezonális és helyi alapanyokból áll össze –  érdekesen, izgalmasan, színesen.

NÉZZ BELE AZ DECEMBERI SZÁMBA!
KATTINTS A KÉPRE A LETÖLTÉSHEZ!

Megrendeltem az új magazint, nagyon szép és szuper kiadvány, hálás vagyok érte!

Pápai Zsófia

Fantasztikusan jó és hasznos olvasmány. Nem tudtam megfogalmazni mire vágyom, milyen segítség hiányzik az én ötelemessé váló konyhámból, de EZ AZ, ami kellett! Faltam a sorait, ahogy szerintem a közölt receptekkel is ez történik majd😂. Nagyon köszönöm, látszik, hogy rengeteg munkád fekszik benne, sokak és az én örömömre! Még egyszer gratulálok hozzá, és további örömteli munkát kívánok! Puszi és ölelés Marcsi

Ui: Türelmetlenül várom a következő számot 😉😁

Éberhardt Marcsi

Megrendeltem a júniusi számot, és amikor megérkezett, nagyon meglepődtem, magazin helyett könyvet kaptam , 75 oldalas gyönyörűség.

Hanákné Geng Viola

A szezonális alapanyagok használata tetszik nagyon, és a számomra néha szokatlan, új alapanyagok használata, az-életben-ki-nem-találnám-alapanyagkombináció és az ötletesség. Az átgondoltság, és a felhasználóbarát receptek is, amik tudatosan nagyon jól kombinálhatóak egymással.

Szűcs Éva

Igazából minden tetszik. Jó hogy a receptek mellett teret kap a tudomány, a költészet, és a sorselemzés is. Izgalmas, finom és tápláló ételek, elemekkel fűszerezve.

Darin Ági

Az tetszik leginkább, hogy az igényes kidolgozottsága mellett letisztultan egyszerű, így rögtön átlátható és könnyen használható recepteket és útmutatást ad. Külön imádom a receptoldalak tetején lévő kis jelöléseket, amikkel villámgyorsan tudok válogatni, hogy épp mit készítsek el! Meg az is tetszik, hogy mindig bemutattok valaki új közreműködőt, akinek termékei vagy szakértő írása által kerül valami újdonság az újságba, ami gazdagabbá teszi.

Hornyányszky Simon

A tudatosság tetszik nagyon. rendszeresen megosztom a FB-on a cikkeket, írásokat; bár régóta foglalkozom önismerettel, egészséggel, az ételig csak tavalyi indiai utamon jutottam el, annyira nincs jó étel a munkahelyem környékén, hogy kénytelen voltam elkezdeni főzni, azóta megtapasztaltam a hatásokat - a meleg víz ivás mérföldkő volt - és lelkesen beszélek róla mindenkinek.

Székely Ilona

Mindig, amikor olvasom, akkor összefut a számban a nyál, csillogni kezd a szemem, mert a magazint olvasva azt érzem, hogy valami igazán jó dolgot tartok a kezemben, ami áldás a testnek, és áldás a léleknek is.

Földesi Gizu

KINEK VALÓ EZ A MAGAZIN?

EZ A MAGAZIN AZOK SZÁMÁRA LEHET HASZNOS, AKIK

  szeretnék megérteni a szezonális táplálkozás mögött megbújó miérteket

  ismerkedni szeretnének az alapanyagok hatásaival

 megoldást szeretnének gyakran felbukkanó egészségügyi problémákra: ételérzékenység, allergia, burn out, bőrproblémák, emésztési problémák, tavaszi fáradtság, vérnyomás problémák stb.

 magyarázatot keresnek, és étrendi megoldásokban látják a megoldást

 szeretnének változatosabban főzni, és konyhatechnológiákkal ismerkedni

  a szezonális alapanyagokat használnak, és ehhez keresnek gyors, praktikus és jól kombinálható recepteket

√ érdeklődnek a kínai 5 Elem vagy más hagyományos gyógymódok iránt, illetve szeretnék megérteni, hogy valójában mi miért történik, hogyan hat

ÁLLANDÓ ROVATOK HÓNAPRÓL-HÓNAPRA

√ A kínai 5 Elem sajátosságai / Alkatok elemek szerint szezonálisan

√ Hónap problémája és megoldása: allergia, tavaszi fáradtság, gluténérzékenység, magas vérnyomás, burn out, bőrproblémák, immunerősítés stb.

√ Kínai asztrológia, avagy a négypilléres sorsfejtés a mindennapokban: havi tendenciák életmódtanácsokkal Hornyánszky Simon feng shui és sorsvezetési tanácsadótól

√ Hónap alapanyagai: alapanyagok hatásai, leírása, felhasználása

√ Konyhai technika leírása, használata, hatása: gőzölés, cserépedényben sütés, párolás, főzés, pirítás, sütés, fermentálás stb.

√ Szezonális receptek: havonta 15-20 szezonális, zöldségközpontú recept hüvelyesekkel, magokkal, szezonálisan hússal, hallal, tojással kiegészítve.

MIBEN SEGÍT? 

A magazin mindig aktuális témákkal foglalkozik, és szezonálisan reflektál az adott időszak hatásaira. Így lehetőséged lesz arra, hogy tudatosan együtt haladj a természet változásaival.
Sőt mitöbb, megtanulhatod, hogy

 • mikor mit érdemes enned, hogy ellensúlyozd az évszak hatásait, és erősebb legyen az immunrendszered
 • mire érdemes odafigyelned a különböző évszakokban, hogy jól érezd magad a bőrödben
 • megismerkedsz az alapanyagok hatásaival, hogy tudd, hogy mit miért eszel
 • a szezonális étrenddel megerősítheted az emésztőrendszered és az immunrendszered, hogy egész évben egészséges maradj a családoddal együtt
 • új konyhatechnológiai módszerekkel ismerkedhetsz meg, hogy változatosabban tudj főzni
 • bepillanthatsz a kínai asztrológia világába a négypilléres sorsfejtésen keresztül
 • megismerkedhetsz mélyebben a kínai 5 Elem rendszerével, az alkati sajátosságokkal, az évszakok jellemzőivel, a szervek működésével

KATTINTS A MEGRENDELÉS GOMBRA,
és rendeld meg a magazint!

 

MENNYIBE KERÜL AZ 5 ELEM MAGAZIN?

Ha az éves előfizetést választod, akkor 12 szám ára 24.000 Ft. Számonként 2000 Ft-ért kapod meg minden hónapban a magazint, amit egy összegben vagy havi előfizetéssel egyenlíthetsz ki. Ha külön-külön, számonként rendeled meg, akkor egy szám ára 2500 Ft.

HOGYAN ÉS MIKOR KAPOM MEG A MAGAZINT?

 • A 12 hónap: hétköznapok az 5 Elemmel online magazin kizárólag elektronikus PDF formában jelenik meg.
 • Megrendelni a magazint ezen a weboldalon keresztül lehet, az oldal alján található megrendelő űrlapon.
 • Az éves előfizetésben a magazint minden hónap 5. napjáig kapod meg e-mailben a megrendeléskor leadott e-mail címre.
 • Az éves előfizetésben a megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendelés hónapját követően 11 számot kapsz minden hónap 5-ig.
 • Számonkénti rendelésnél a fizetést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amiben megtalálod a számládat. Pár perccel később pedig egy másik emailt, amiből le tudod tölteni a magazin aktuális számát PDF formában.

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a vásárlásodat követő 15 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítem az előfizetésed teljes összegét.

HOGYAN TUDOM MEGRENDELNI A MAGAZINT?

 1. A magazint az oldal aljára görgetve, a megrendelési űrlapon keresztül tudod megrendelni.
 2. A megrendelésedet bankkártyával tudod kifizetni az OTP Simple fizetőoldalán, ahová automatikusan átirányít az oldal megrendeléskor.
 3. A magazin 1 éves előfizetése, tehát 12 száma 24.000 Ft, azaz 2000 Ft/hó. Számonként rendelve 2500 Ft/hó.

ÉVES MEGRENDELÉS EGY ÖSSZEGŰ FIZETÉSSEL

megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendelés hónapját követően 11 számot kapsz minden hónap 5-ig.

12 szám ára 24.000 ft  - tehát 2000 Ft/szám/hónap -, ami egy összegben megrendeléskor fizetendő.

ÉVES MEGRENDELÉS HAVI ISMÉTLŐDŐ FIZETÉSSEL

megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendelés hónapját követően 11 számot kapsz minden hónap 5-ig.

12 szám ára 24.000 ft  – tehát 2000 Ft/szám/hónap-, ami a megrendelést követően minden hónap 1-én esedékes, ami automatikusan vonódik le a kártyádról hónap elején.

SZÁMONKÉNTI MEGRENDELÉS

A magazin ára 2500 Ft/szám, ha egyenként rendeled meg.

A megrendelést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt a megrendelésedről. Ez követően - pár perccel később - egy másik levelben találsz egy linket, amire kattintva a magazin általad megrendelt számát tudod letölteni.

MIT KAPSZ A 12 HÓNAP ALATT?

1. Átfogó tudást a szezonális táplálkozásról, az alapanyagok hatásairól és az 5 Elemről.

2. Hónap alapanyagai: alapanyagok hatásai, leírása, felhasználása

3. Alkatok leírását az 5 Elem szerint. Ismerd meg milyen alkatú vagy! 

4. Havonta egy 60-80 oldalas szép, színes magazint, amit letölthetsz, és kedvedre kinyomtathatsz.

5.  Egy 720-900 oldalas könyvet állíthatsz össze a 12 hónap alatt az egészséges, szezonális táplálkozásról.

6. Hónap problémája és megoldása: allergia, tavaszi fáradtság, gluténérzékenység, magas vérnyomás, burn out, bőrproblémák, immunerősítés, női problémák stb.

7. Kínai asztrológia, avagy négypilléres sorsfejtés a mindennapokban: havi tendenciák életmódtanácsokkal Hornyánszky Simon feng shui és sorsvezetési tanácsadótól

8. 12 hónap múlva rendelkezni fogsz egy átfogó tudással, arról melyik évszakban és hónapban, hogyan kell étkezni.

9. Tudást arról, hogy gondolkodik a kínai gyógyászat, illetve az 5 elem az egészségről és a helyes táplálkozásról.

10. Konyhai technikák leírásait, használatát és élettani hatásaikat.

11. Tudni fogod, hogy őrizd meg az egészséged vagy javítsd az egészségi állapotodat a táplálkozás segítségével.

12. Mentes (cukor, tej, glutén) jelöléseket a receptekhez, és ötleteket, hogy mit mivel lehet kihelyettesíteni.

12. Mentes (cukor, tej, glutén) jelöléseket a receptekhez, és ötleteket, hogy mit mivel lehet kihelyettesíteni.

13. Örök érvényű tudást, amit életed végéig használni tudsz.

14. Több ezer éves bevált, kipróbált egészségmegőrző technikák és irányelvek.

15. Bárhova magaddal viheted telefonon, tableten, laptopon vagy nyomtatva.

16. Digitális kiadvány. Nem gyűrődik, nem ázik le, nem rágja meg a kutya.

RENDBEN, EZ A MAGAZIN NEKEM VALÓ!
MEGRENDELEM!

ÉVES MEGRENDELÉS EGY ÖSSZEGŰ FIZETÉSSEL

megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendelés hónapját követően 11 számot kapsz minden hónap 5-ig.

12 szám ára 24.000 ft  - tehát 2000 Ft/szám/hónap -, ami egy összegben megrendeléskor fizetendő.

ÉVES MEGRENDELÉS HAVI ISMÉTLŐDŐ FIZETÉSSEL

megrendelésed 12 hónapra szól, tehát a megrendelés hónapját követően 11 számot kapsz minden hónap 5-ig.

12 szám ára 24.000 ft  – tehát 2000 Ft/szám/hónap-, ami a megrendelést követően minden hónap 1-én esedékes, ami automatikusan vonódik le a kártyádról hónap elején.

SZÁMONKÉNTI MEGRENDELÉS

A magazin ára 2500 Ft/szám, ha egyenként rendeled meg.

A megrendelést követően azonnal kapsz egy visszaigazoló e-mailt a megrendelésedről. Ez követően - pár perccel később - egy másik levelben találsz egy linket, amire kattintva a magazin általad megrendelt számát tudod letölteni.

MEGRENDELÉS MENETE A MAGAZIN EGY ÉVES ELŐFIZETÉSÉHEZ

 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A magazin egy éves előfizetése most 24.000 Ft, azaz 2000 Ft/hó, amit egy összegben vagy havi előfizetéssel tudsz kiegyenlíteni.
 3. Ha az éves egy összegű fizetést választod, akkor az éves egy összegű díj megrendeléskor fizetendő. Abban az esetben, ha a havi ismétlődő fizetést választod, akkor a megrendeléskor az első havi előfizetési díjat, azaz 2000 Ft-ot fizetsz ki. Az éves előfizetés további részletei (havi 2000 Ft) minden hónap 1. napján esedékesek, és automatikusan vonódnak le a kártyádról. A havi előfizetéses megrendelésed 12 hónapig vagy lemondásig érvényes. A havi előfizetéses megrendelésedet a hónap bármely napján lemondhatod, és ekkor a következő havi részletet nem kell kifizetned. 
 4. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a magazin előfizetésének árát.
 5. Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
 6. A visszaigazoló e-mail után 10 perccel kapod meg a magazin első számát, ami mindig a megrendelés hónapjában aktuális szám.
 7. Ezután minden hónap 5. napjáig kapod meg az aktuális számot. Összesen 12 magazint kapsz a 12 hónap alatt.
Megrendelés részletei
 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. A magazin egy éves előfizetése most 24.000 Ft, azaz 2000 Ft/hó, amit egy összegben vagy havi előfizetéssel tudsz kiegyenlíteni.
 3. Ha az éves egy összegű fizetést választod, akkor az éves egy összegű díj megrendeléskor fizetendő. Abban az esetben, ha a havi ismétlődő fizetést választod, akkor a megrendeléskor az első havi előfizetési díjat, azaz 2000 Ft-ot fizetsz ki. Az éves előfizetés további részletei (havi 2000 Ft) minden hónap 1. napján esedékesek, és automatikusan vonódnak le a kártyádról. A havi előfizetéses megrendelésed 12 hónapig vagy lemondásig érvényes. A havi előfizetéses megrendelésedet a hónap bármely napján lemondhatod, és ekkor a következő havi részletet nem kell kifizetned. 
 4. Miután kitöltötted az űrlapot, kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a magazin előfizetésének árát.
 5. Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
 6. A visszaigazoló e-mail után 10 perccel kapod meg a magazin első számát, ami mindig a megrendelés hónapjában aktuális szám.
 7. Ezután minden hónap 5. napjáig kapod meg az aktuális számot. Összesen 12 magazint kapsz a 12 hónap alatt.

+ 100 % PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a vásárlásodat követő 15 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítem az előfizetésed teljes összegét.

FIZETÉSI MÓDOK

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az OTP Simple biztosítja. 

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a cégnév helyére a saját nevedet írd.

A BANKÁRTYÁS FIZETÉSRŐL

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

 1. Töltsd ki az űrlapot.
 2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin előfizetésének árát.
 3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban sem mi, sem pedig a Simple pay nem ismeri meg, és nem is tárolja.  bankkártyaadatok letárolása a kártyatársasági szabályoknak megfelelően történik. A bankkártyaadatok a regisztrációs tranzakció során letárolásra kerülnek az authorizációt végző hitelintézet rendszerében. A bankkártyaadatokhoz sem a Kereskedő, sem a SimplePay nem fér hozzá.
A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés. 

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a klara@otelemesetrend.huEncodedSuccessfully Encoded címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

CSAK BANKKÁRTYÁVAL LEHET FIZETNI?

Mivel a legtöbb feladatot én magam és a férjem végzi, tehát nincs asszisztensünk és titkárnőnk, ezért a fizetési folyamatot szeretnénk a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. Megértésedet köszönöm!

HAVI ELŐFIZETÉS MENTE

A havi előfizetés ismétlődő bankkártyás fizetés a magazin esetében egy 12 havi részletfizetés. Az ismétlődő bankkártyás terhelés a SimplePay által biztosított bankkártya elfogadáshoz tartozó funkció, mely azt jelenti, hogy a vásárlás során megadott bankkártyaadatokkal a jövőben újabb fizetéseket lehet kezdeményezni a bankkártyaadatok újbóli megadása nélkül. A magazin esetében ez annyit tesz, hogy az ismétlődő fizetés a második terheléstől kezdve automatikus - tehát a Vásárló közreműködése nélkül történik - minden hónap 1-én. A vásárlás, vagyis a regisztrációs tranzakció során a Vevő hozzájárulását adja az ismétlődő fizetésekhez, mely értelmében a Simple pay minden hónap 1-én automatikusan megterheli a számláját. Történik ez addig, amíg a vásárló le nem mondja az előfizetését, melyet a hónap bármely napján megtehet.

Pin It on Pinterest

Share This