5 ELEMES MAGAZIN ELŐFIZETŐI TALÁLKOZÓ

Első magazin előfizetői találkozó

Egy napos találkozó
Qigong és Öndiagnózis

Meddig tudsz jelentkezni a túrára?

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

MAXIMÁLIS LÉTSZÁM 40 FŐ

MIÉRT GYERE EL?

Azért gyere eé azért gyere el Azért gyere eé azért gyere el Azért gyere eé azért gyere el Azért gyere eé azért gyere el Azért gyere eé azért gyere el Azért gyere eé azért gyere el Azért gyere eé azért gyere el Azért gyere eé azért gyere el 

DÉLELŐTTI PROGRAM
GÁBORRAL

Qigong gyakorlás

1. Mi a qigong előadás?

2. Megfelelő légzéstechnika kialakítása:
- mély hasi légzés technikája
- rekeszizom lazítás technikája
- légzést gátló izmok ellazítása

3. Máj, Szív, Lép, Tüdő és Vese egészségét megőrző és javító egyszerű qigong gyakorlatok

4. Kérdések és válaszok.

DÉLUTÁNI PROGRAM
KLÁRÁVAL

Öndiagnózis előadás

1. Hogyan tudod egyszerűen felállítani saját diagnózisodat?
Öndiagnózis alapjai otthon.

2. Kérdések és válaszok.

Demeter Gábor
Qigong és Taijiquan oktató

Molnár Klára
diplomás táplálkozási szakértő a
Hagyományos Kínai Orvoslásban

A PROGRAM RÉSZLETEI:

Helyszín: Magnetház, Juhar terem, 1062 Budapest, Andrássy út 98.

Időpont: 2019. május 4. 10.00-17.00, ebédszünet 13.00-14.00

A program menete:
9.45 Érkezés
10.00-13.00 Qigong foglalkozás: qigong hasi légzés gyakorlás, Tüdő, Vese, Máj, Szív, Lép egészségét megőrző qigong gyakorlatsor tanulása. 
13.00-14.00 Ebédszünet.
14.00-17.00 Öndiagnózis workshop.

Mit hozz magaddal?

1. Kényelmes ruhát a mozgáshoz.   
2. Füzetet, tollat, ha szeretnél jegyzetelni.

Kik csatlakozhatnak?
Ez egy magazin élőfizetőknek szervezett program, kizárólag 5 elem magazin előfizetők jöhetnek az eseményre.

A program az maximális létszáma 40 fő, ezért első 40 fő tud csatlakozni.

JELENTKEZÉS MENETE

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
2. A teljes találkozó ára 14.000 Ft/fő, csak a qigong program ára 9.000 Ft/fő, csak a öndiagnózis workshop ára 9.000 Ft/fő.
3. Miután kitöltötted a jelentkezési űrlapot, kattints a jelentkezem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a túra árát.
4. 
Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
5. Gyere el a találkozóra a megadott időpontban! Ha jelentkeztél a találkozóra, és mégsem tudsz eljönni a túrára, akkor a túra kezdete előtt 48 órával lemondhatod, és visszautaljuk neked a pénzt. 

<
Fizetési módok

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az OTP Simple biztosítja. Jelöld be, hogy melyik magazint szeretnéd megvenni, töltsd ki az adataidat, és a fizetési felületre irányít át az oldal.

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a számlázási névhez a saját nevedet írd.

A Bankártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:
  1. Töltsd ki az űrlapot, kattints a megrendelem gombra.
  2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin árát.
  3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.
Biztonságos

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés.

Kapok számlát?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel - de valószínűleg még gyorsabban, tehát azonnal - kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

Kérdésed van? Segítek!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a EncodedSuccessfully Encoded címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, csak bankkártyával tudsz fizetni. Mivel a legtöbb feladatot én magam és a férjem végzi, tehát nincs asszisztensünk és titkárnőnk, ezért a fizetési folyamatot szeretnénk a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. A bankkártya adataidat ebben a folyamatban én nem ismerem meg, és nem is tárolom. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Megértéseteket köszönöm!

Pin It on Pinterest

Share This