5 ELEM MAGAZIN

12 HÓNAP: hétköznapok az 5 Elemmel

Szezonális étrend, irányelvek, alapanyagok hatásai és felhasználása,

 szezonális receptek, 5 elem a gyakorlatban

NEM SZERETNÉL ÉVES ELŐFIZETÉST?
RENDELED MEG SZÁMONKÉNT!
VÁLASZD KI A KEDVENC SZÁMODAT, ÉS MÁR OLVASHATOD IS.

Márciusi szám

Áprilisi szám

Májusi szám

Júniusi szám

Júliusi szám

Augusztusi szám

Szeptemberi szám

Októberi szám

Novemberi szám

Decemberi szám

Januári szám

Februári szám

Nézz bele az decemberi számba!
Kattints a képre a letöltéshez!

Hogyan és mikor kapom meg a magazint?

 • A 12 hónap: hétköznapok az 5 Elemmel online magazin kizárólag elektronikusan, PDF formában jelenik meg.
 • Megrendelni a magazint ezen a weboldalon keresztül lehet, az oldal alján található megrendelő űrlapon.
 • A megrendelést követően kapsz a megrendeléskor megadott e-mail címre egy visszaigazolást, melyben megtalálod a nevedre kiállított számlát. Ezt követően 10 perccel később megkapod ugyanerre az e-mail címre az általad megrendelt magazinszámot.

  A magazin ára 2500 Ft/szám, ha egyenként rendeled meg. Az egy éves előfizetés ára, a 12 szám ára 24.000 Ftami egy összegben vagy havi előfizetéssel fizetendő.

Hogyan tudom megrendelni a magazint?

 1. A magazint az oldal aljára görgetve, a megrendelési űrlapon keresztül tudod megrendelni.
 2. A megrendelésedet bankkártyával tudod kifizetni.
 3. A magazin ára 2500 Ft/szám.

MEGRENDELÉS MENETE, HA A MAGAZINT SZÁMONKÉNT SZERETNÉD MEGRENDELNI

 1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
 2. Jelöld be az űrlapon, hogy melyik számot szeretnéd megrendelni.
 3. A magazin ára egyenként 2500 Ft/db, ami megrendeléskor fizetendő.
 4. Kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a magazin árát.
 5. Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
 6. A visszaigazoló e-mail után 10 perccel kapod meg azt a magazinszámot, amit kiválasztottál.
  + 100 % PÉNZ VISSZAFIZETÉSI GARANCIA: Ha a vásárlásodat követő 15 napon belül meggondolod magad, vagy úgy érzed, hogy nem azt kaptad, amire számítottál, akkor KÉRDÉS NÉLKÜL visszatérítem a magazin árát.

MÉGIS EGY ÉVES ELŐFIZETÉST SZERETNÉL RENDELNI?
KATTINTS IDE!

Fizetési módok

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az OTP Simple biztosítja. Jelöld be, hogy melyik magazint szeretnéd megvenni, töltsd ki az adataidat, és a fizetési felületre irányít át az oldal.

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a számlázási névhez a saját nevedet írd.

A Bankártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

 1. Töltsd ki az űrlapot, kattints a megrendelem gombra.
 2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin árát.
 3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés.

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel - de valószínűleg még gyorsabban, tehát azonnal - kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a klara@otelemesetrend.huEncodedSuccessfully Encoded címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, csak bankkártyával tudsz fizetni. Mivel a legtöbb feladatot én magam és a férjem végzi, tehát nincs asszisztensünk és titkárnőnk, ezért a fizetési folyamatot szeretnénk a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. A bankkártya adataidat ebben a folyamatban én nem ismerem meg, és nem is tárolom. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Megértéseteket köszönöm!

Pin It on Pinterest

Share This