5 ELEM MAGAZIN

12 HÓNAP: hétköznapok az 5 Elemmel

Szezonális étrend, irányelvek, alapanyagok hatásai és felhasználása,

szezonális receptek, 5 elem a gyakorlatban, alkatok és típusok

AJÁNDÉKOZZ ÉVES ELŐFIZETÉST KARÁCSONYRA, 
ÉS AJÁNDÉKBA KAPSZ 2 KINYOMTATOTT DECEMBERI SZÁMOT!
1-ET NEKED, 1-ET AZ AJÁNDÉKOZOTTNAK.

A magazinokat december 14-én postázzuk elsőbbségi küldeményként a címedre, hogy 24-én a kezedbe legyen az ajándék. (Csak Magyarországra tudjuk postázni a decemberi számokat.)
A megrendeléseket december 13-án éjfélig tudjuk felvenni, vagy az első 75 megrendelésig.
Tehát, ha szeretnél rendelni, ne tétovázz!
Ez a ajánlat csak a Neked elérhető. Te már megtisztelt a bizalmaddal, így próbálom ezt viszonozni.

KARÁCSONYI AJÁNDÉK MAGAZIN! 
Ha most megrendeled az 5 Elem magazin éves előfizetését, ajándékba megkapod tőlünk a magazin karácsonyi számát kinyomtatva, gyönyörű, exkluzív kivitelben. 
Az ajánlat 2018. dec. 13-ig vagy a készlet erejéig - az első 75 megrendelésre - érvényes.
A nyomtatott magazint csak Magyarországra tudjuk postázni.

Karácsonyi előfizetői akció december 14-ig, vagy a 75 darabos készlet erejéig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

MEGRENDELÉS MENETE

1. Töltsd ki az alábbi űrlapot. A személyes adataidra a számla kiállításához van szükség, a telefonszámodra pedig a fizetési felület biztonsága érdekében. Egyiket sem használom más célra, és nem adom ki senkinek.
2. A magazin éves előfizetése 24.000 forint/12 darab.
3. Kattints a megrendelem feliratú gombra, és ezután az OTP Simple fizetőfelületen találod magad. Itt fizesd ki a magazin árát.
4. 
Ezután 10 percen belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, amit az űrlapon megadott e-mail fiókban találsz meg. Ebben a visszaigazoló e-mailben lesz a  nevedre kiállított számla.
5. 
A nyomtatott magazint december 14-én postázzuk ki Magyarország területén. 

HA AJÁNDÉKBA VESZEL ÉVES ELŐFIZETÉST

1. Töltsd ki az űrlapot.
2. Ad meg a postacímedet.
3. Add meg a ajándékozott nevét és email címét.
4. December 14-én postázzuk magazinokat.
5. December 24-én átadod a magazint az ajándékozottnak.
6. Januártól pedig 11 hónapon keresztül az ajándékozott megkapja  a magazint PDF formában az általad megadott email címre.

ÁRA:
24000 FORINT/12 SZÁM
+AJÁNDÉK 2 DARAB NYOMTATOTT MAGAZIN
7000 FORINT ÉRTÉKBEN

Fizetési módok

A fizetés bankkártyával lehetséges, melynek biztonságát a nemzetközi biztonsági rendszerrel ellátott az OTP Simple biztosítja. Jelöld be, hogy melyik magazint szeretnéd megvenni, töltsd ki az adataidat, és a fizetési felületre irányít át az oldal.

A címedre azért van szükség, hogy ki tudjam állítani a számlát a nevedre. A telefonszámod pedig az OTP Simple számára fontos, mégpedig a biztonságod érdekében. Ha magánszemélyként regisztrálsz, akkor a számlázási névhez a saját nevedet írd.

A Bankártyás fizetésről

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek.

Jelentkezéskor a teendőd:

  1. Töltsd ki az űrlapot, kattints a megrendelem gombra.
  2. Fizesd ki bankkártyával az online magazin árát.
  3. Amint elküldted a jelentkezési űrlapot, kapsz egy visszaigazoló e-mailt a befizetésedről, amiben megtalálod a nevedre kiállított számlát.

BIZTONSÁGOS

A bankkártya adataidat ebben a folyamatban mi nem ismerjük meg, és nem is tároljuk. A fizetést az OTP Bank által biztosított fizetési felületen tudod megtenni. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Az internetes bankkártyás fizetés ugyanolyan biztonságos, mint a bolti kártyás fizetés.

KAPOK SZÁMLÁT?

A jelentkezésed leadása után 10 perccel - de valószínűleg még gyorsabban, tehát azonnal - kapsz egy visszaigazoló levelet, amiben a nevedre kiállított számlát is megtalálod.

KÉRDÉSED VAN? SEGÍTEK!

Ha kérdés merült fel benned, amire nem kaptál választ, akkor kérlek, írj egy levelet a EncodedSuccessfully Encoded címre, és 24 órán belül igyekszem válaszolni rá.

Csak bankkártyával lehet fizetni?

Igen, csak bankkártyával tudsz fizetni. Mivel a legtöbb feladatot én magam és a férjem végzi, tehát nincs asszisztensünk és titkárnőnk, ezért a fizetési folyamatot szeretnénk a lehető legegyszerűbben megoldani. A banki átutalásnál meglehetősen nagy adminisztrációs munkát kellene végeznem, amit szeretnék elkerülni, ezért a banki átutalás sajnos nem lehetséges. A bankkártya adataidat ebben a folyamatban én nem ismerem meg, és nem is tárolom. Az OTP Bank neve a garancia arra, hogy az adataid biztonságban lesznek. Megértéseteket köszönöm!

Pin It on Pinterest

Share This